Diana Bak


Ik ben procesgeograaf met een ruime ervaring in gebiedsontwikkeling, stedelijke vernieuwing, communicatie- en visietrajecten, werkconcepten en faciliteren/trainen. Sommige projecten zijn niet de minste en daar ben ik trots op. Ik hou van een goede werkrelatie met de mensen met wie ik samenwerk. Graag laat ik hen genieten van hun eigen succes. Plezier en waarde toevoegen zijn voor mij belangrijke drijfveren. En soms is het nodig om discussies aan te gaan. Dat houdt iedereen scherp en maakt meestal dat je weer verder kunt.

Persoonlijke kenmerken
Mensgericht, gestructureerd, toegankelijk, enthousiasmerend, initiatiefrijk, creatief, analytisch, flexibel, persoonlijk, stevig.

Opleiding en ervaring
In Utrecht studeerde ik economische geografie met veel aandacht voor (commercieel) vastgoed, vestigingsplaatstheorie en planningsmethoden.Ik werkte bij het Grondbedrijf Amsterdam/OGA en Kolpron consultants/Ecorys. Negen jaar werkte ik bij p2managers in Rossum voor verschillende gemeenten, regio's en provincies. Sinds oktober 2008 werk ik als zelfstandig procesgeograaf. Bekijk hier mijn profiel op LinkedIn. Neem voor actuele projecten vooral een kijkje op de projectenpagina.

Cauberg 16 | 3524 LJ Utrecht | 06 51 49 19 93 | mail@dianabak.nl Ontwerp Yellow Pirates | Consultatie en Realisatie OOSTERHOFF SITE DESIGN